Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

SCURT ISTORIC:

Clubul Sportiv Scolar Barlad a luat fiinta la data de 01 septembrie 1975, prin transformarea Scolii sportive de elevi, care a functionat pe langa Liceul nr.2 din municipiul Barlad, de la data de 01 septembrie 1973.

La inceput Scoala sportiva a avut in structura sa initiala, urmatoarele sectii: atletism, handbal, volei si gimnastica, dupa transformarea sa in club sportiv, respectiv din anul 1975, a fost structurat in patru sectii: atletism, fotbal, gimnastica si rugby iar din anul 2001 dupa restructurare, functionam cu numai trei sectii: atletism, gimnastica si rugby – cu un efectiv de 316 elevi structurati in 22 grupe –pregatiti de un numar de 12 cadre didactice, i iar conducerea clubului este asigurata de d-l prof. BOLGAR LUCIAN PAVEL.

Desi aparent suntem o unitate sportiva mica, numele nostru este cunoscut prin rezultatele deosebite obtinute de sportivii nostri pe parcursul timpului, atat pe plan national cat si international la toate cele trei sectii componente ale clubului.

O parte din antrenorii fara de care nu am fi obtinut aceste rezultate deosebite sunt:

– atletism – prof. BOLGAR LUCIAN PAVEL, RECLARU COSTEL, HRISTEA COSMIN, RAUS CONSTANTIN LUCIAN.

– gimnastica – prof. IORDACHE LIVIU, IORDACHE ANA MARIA, PANAITE SEBASTIAN, CRUPENSCHI GEORGE ALEXANDRU, COREPETITOR FOTACHE PAULA .

– rugby – prof. POPA CIPRIAN, IBANESCU FLORIN, HARNAGEA IOAN, IFTEMIE IULIAN.

.

Clubul Sportiv Scolar Barlad dispune de o baza sportiva proprie formata din: sala de gimnastica – care este situata in str.Aleea Parc nr.1 pe o suprafata de 882 mp,cu dotarile necesare practicarii gimnasticii de performanta, o baza sportiva – situata in strada Republicii nr.320 – pe o suprafata de 4 ha. – compusa din doua terenuri de rugby, pista atletism, teren de minifotbal cu suprafata sintetica si o constructie in care se afla vestiarele pentru sportivii sectiilor atletism si rugby, sala de forta, cancelarie profesori, bai,Spatii cazare -cu 44 locuri pentru sportivi,in str. Republicii nr. 311 unde isi desfasoara activitatea Centrul national olimpic pentru Juniori-Rugby Barlad. Toate cladiri sunt incalzite cu centrale proprii pe gaz metan, asigurandu-se in acest fel conditiile optime activitatii sportive de performanta.

.